söndag 5 maj 2013

LCHF - Fetaostbiffar

Detta är något jag aldrig gjort tidigare men har tänkt att jag ska göra det, så skönt när man får tummen ur ibland :)

800 gram nötfärs i en bunke, tillsätt dragon, salt, peppar, spiskummin, paprika, vad Du gillar, och en pressad vitlöksklyfta, smula ner drygt en förpackning fetaost och rör om. Knäck i ett ägg och häll i ca 1 dl grädde och forma till biffar.
Stek tills dem har en bra yta med smör i pannan (på båda sidor) och lägg sen i ugnsfast form medan Du steker resten.

När allt är uppstekt så får dem gosa in sig i ugnen på 150 grader tills dem är klara.
Jag kokade potatis och morotsslantar till dem andra och blomkål och broccoli till mig, gjorde en tzatziki och serverade med pizzasallad, gurka, avocado, körsbärstomat och fetaost.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar